Sophienberg ejendomsudvikling

Nyheder

 

Rejsegilde for Lindehaven

Den 17. maj 2017 var der rejsegilde på Lindehaven etape 4 i Taastrup.
Direktør og partner Niels Krag hold tale for håndværkere og samarbejdspartnere.

 

 

 

 

Porthuset & Købmandsgården er igangsat

Se artikel fra etstate media her »

 

 

Læs mere »

 

 


Revitaliseringen af Esbjerg Storcenter er skudt i gang.

 

Læs mere »

 

 

Sophienberg Gruppe søger kompetente medarbejdere. Læs vedhæftede


 
Patrizia køber Strandhuset61 bestående af 7.076 kvm. primært boliger på Amager.
Byggeriet er opstartet og forventes færdig til årsskiftet 2017/2018. Læs mere
Ny netto

Den 29. oktober slog NETTO dørene op for deres store nye butik i Vestamager Centre og bød de mange fremmødte og morgenfriske kunder velkommen. Der var musik og sang, kaffe og massere af gode tilbud til de fremmødte.UDLEJNING AF 24 RÆKKEHUSE i LINDEHAVEN, TAASTRUPUdlejningen sker via HOME - Taastrup/Hedehusene, og der er tale om 24 nyopførte rækkehuse i Lindehaven, centralt beliggende i Taastrup. Boligerne er klar til indflytning 1/11-2015 - Så mangler du en lejebolig eller kender nogen der gør, er det om at være hurtig.
 

 


 

Første åbent hus i forbindelse Strandhuset61I forbindelse med salget af boligerne i Strandhuset på Strandlodsvej 61 var der åbent hus, og der var stor interesse for boligerne. Der blev således reserveret 25 % af boligerne.
LUFTFOTO BYGGERIET AF VESTAMAGER CENTERET.

Der vil løbende komme luftfoto fra byggeriet, således at dette kan følges. Flere luftfoto - Klik her

 

 


Luftfoto fra byggeriet af Lindehaven, Taastrup

 

 


Der vil løbende komme luftfoto fra byggeriet, således at dette kan følges.

Flere luftfoto - Klik herFørste spadestik på lindehaven

 

 

 

Torsdag den 9. oktober tog borgmester Michael Ziegler første spadestik til den nye rækkehusbebyggelse på Lindehaven i Taastrup.

Der blev således taget et vigtigt skridt i udviklingen af området omkring det tidligere Rønnevangscenter, som indeholder den nye boligbebyggelse som i samspil med det kommende ”Rønnevangsstrøg” vil sikre et løft af området.

Der er tale om en rækkehusbebyggelse på i alt 72 boliger i to plan tegnet af Aarstiderne Arkitekter. Salget af boligerne står Living Homes A/S for.

 

 

Rejsegilde på Lindehaven, TaastrupTorsdag, den 5. marts 2015 blev der afholdt rejsegilde på byggeriet af de 12 første boliger, der skal være klar til indflytning i juni 2015. Der deltog mange i rejsegildet bl.a. håndværkerne og de kommende beboere.

Ved rejsegildet blev det oplyst at byggeriet af de næste 24 boliger nu er igangsat, og disse forventes at stå klar til indflytning i 31. december 2015.

Se flere foto – tryk her:

 

 

Thylander Gruppen ny hovedaktionær i Sophienberg

 

Thylander Gruppen er indtrådt som ny hovedaktionær i Sophienberg Ejendomsudvikling, der samtidig skifter navn til Sophienberg Gruppen

Thylander Gruppen har overtaget aktierne i Sophienberg Gruppen fra boet efter Fenicia Invest A/S, der blev erklæret konkurs i maj måned - uden at dette dog påvirkede aktiviteterne i det forretningsmæssigt sunde Sophienberg Gruppen A/S.


Ejerkredsen i Sophienberg Gruppen består herefter af TG som hovedaktionær og selskabets direktion, der udgøres af ingeniørerne Lars Bigom og Niels Krag.


Den daglige ledelse i Sophienberg Gruppen A/S vil fortsat bestå af adm. dir. Lars Bigom og dir. Niels Krag, som begge har stået i spidsen for selskabets drift og positive udvikling fra stiftelsen i 2007 og frem til i dag.

 

TG får med ejerskabet i Sophienberg Gruppen tilført betydelige kompetencer inden for det byggetekniske område i bred forstand - herunder projektstyring, myndighedsbehandling samt udvikling.

- Vi er særdeles glade for dette køb og for de kompetencer, som vi herved får tilført. Det sætter os i stand til at skabe betydelig merværdi for vores investorer, siger bestyrelsesformand i Thylander Gruppen, Lars Thylander.

- Vi er meget glade for, at TG er indtrådt som ny hovedaktionær i Sophienberg Gruppen, idet selskaberne på bedste vis supplerer hinandens kompetencer. Der er ingen tvivl om, at begge firmaer vil profitere af den synergi, som et tæt samarbejde selskaberne imellem vil bevirke, siger adm. direktør i Sophienberg Gruppen, Lars Bigom.

 

 

 

 

 

Salg et af boligerne i Sømærket er i gangsat


I forbindelse med Søndre Havnedag blev salget af Sømærket igangsat, dette skete bl.a. ved en stand, hvor der var mange besøgende.  

Boligerne sælges via

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sophienberg Ejendomsudviklings projekt på Strandlodsvej er omtalt i TV 2 Lorry

Sophienberg Ejendomsudviklings projekt på Strandlodsvej er omtalt i TV 2 Lorry i forbindelse med at beboerne er flyttet ind i boligerne, ca. ¾ år efter at butikkerne er åbnet.

Overskriften på udsendelsen er – Nyt alement boligbyggeri: Liv og muligheder og som har vendt byplanlægningen på hovedet. Der er ros fra bl.a. overborgmester Frank Jensen til projektet.

Se udsendelsen ved brug af dette link : http://www.tv2lorry.dk/arkiv/2014/6/6?video_id=91844

 

 

 

Sophienberg Ejendomsudviklings forretning fortsætter uændret


Fenicia Invest A/S, der ejer 45 procent af Sophienberg Ejendomsudvikling A/S, blev erklæret konkurs den 1. maj 2014.

Adm. direktør i Sophienberg Ejendomsudvikling A/S, Lars Bigom, udtaler i den forbindelse:

”Vi har en god og konstruktiv dialog med kurator for Fenicia om den fremtidige ejerstruktur i Sophienberg Ejendomsudvikling A/S, og bortset fra lidt ændrede forretningsgange i en periode, forventes konkursen ikke at påvirke den videre drift af Sophienberg Ejendomsudvikling A/S og de igangværende udviklingsprojekter.”


 

 

 

Sophienberg skal bygge 6.500 m² boliger på Søndre Havn i Køge.

 

 

Køge Kyst og Sophienberg har indgået en betinget købsaftale om 6.500 m² boligbyggeri med en enestående beliggenhed ud til strandengen og Køge Bugt. Projektet
Sømærket Køge Kyst bliver i arkitektur, design og materialer noget af det mest udsøgte. 63 lejligheder for livsnydere og folk, der ønsker kvalitet, elegance og raffinerede løsninger. Fra arkitekternes side er det især den umiddelbare nærhed til vandet, og til havet, som præger de arkitektoniske linjer, designet og indretningen af Sømærket.

 

Se pressemeddelsen om projektet HER

 

Yderligere information om projektet kan fås ved at sende en mail til info@sophienberg.com


Sophienberg ønsker at udvikle bæredygtige byggerier med arkitektoniske kvaliteter.

 

Første etape af Solhusene, bliver et pilotprojekt under certificeringsordningen DGNB, og projektet var omtalt i Berlingske Tidende den 15. maj 2014, se omtale HER.

 

Sophienberg udvikler et projekt i Greve til halv milliard.


Greve Kommune og Sophienberg Ejendomsudvikling A/S går nu sammen om at udvikle Stationskvarteret som skal være et attraktivt område med mere liv, større tryghed og bedre trafiksikkerhed. Det betyder blandt andet, at der nu skabes mulighed for, at Greve Midtby Center kan suppleres med 6300 kvadratmeter ved stationspladsen til blandt andet et varehus, en biograf, butikker og caféer, cirka 135 nye boliger i højst fire etager, flytning af busholdepladsen til syd for stationspladsen og cirka 155 nye p-pladser.


Artikel fra Berlingske Ejendomme den 23. april 2014

 

Lars Bigom fylder 50 år

 

Den 11. april 2014 fyldte adm. direktør Lars Bigom 50 år, og i den anledning var Lars dagens navn i Berlingske, se omtalen HER.

 

Sophienberg deltagere i pilotfase omkring certificering af boligbyggeri

Det kommende byggeri Solhusene i Bagsværd vil sammen med 11 andre projekter indgå i et pilotprojekt for at teste kriterier til certificering af boligbyggeri efter DGNB certificeringssystemet. Formålet med den kommende standard er at danne et fælles sammenligneligt grundlag i branchen til at vurdere boligers bæredygtighed ud fra tre parametre: sociale/funktionelle, miljømæssige og økonomiske.


Certificeringsstandarden forventes klar til juni 2014.

 

Luftfoto fra byggepladserne

Læs mere: Flere fotos

 

 

Byggeriet på Buddingevej modtager sølv certifikat af DGNB

Moes nye domicil på Buddingevej, der er udviklet og opført af Sophienberg, har fået sølv certifikat. Bygningen blev præcertificeret til sølv som en af pilotprojekterne i DGNB certificeringssystemet i 2012, og har nu opnået sit endelige certifikat.
Direktør for Sophienberg Ejendomsudvikling A/S Niels Krag, som var bygherre på bygningen, fortæller om sin baggrund for at vælge at byggeriet skulle certificeres:
"Certificeringen betyder, at man så at sige ”kommer hele vejen rundt”, og tvinges til på systematisk vis, at vurdere bygningens sociale, økonomiske og miljømæssige egenskaber. Desuden synes jeg, det er positivt at ikke blot det færdige byggeris egenskaber, men også bygherrens og entreprenørernes dispositioner i selve byggeprocessen indgår i pointgivningen. Jeg kunne godt forestille mig i fremtiden, at certificering af større projekter bliver et krav fra investorernes side.

 

 

5 Estate Magasin Priser

Sophienberg Ejendomsudvikling er blandet de nominerede kandidater til årets 5 Estate Magasin Priser.


Prisen uddeles på Ejendomsdagene 2013, og gives til aktører, der har gjort en særlig positiv forskel i branchen.


Sophienberg er norminerede i kategorien - Projektprisen 2013 for Moe’s nye domicil ved Buddinge Station. Sophienberg Ejendomsudvikling er nomineret til projektprisen for deres evne til at skabe unikke projekter i en svær tid, herunder særligt for byggeriet af et nyt grønt domicil til Ingeniørfirmaet Moe, der er blandt de første DGNB-certificerede i Danmark.


Projektprisen oftest gå til den bygherre/team, der har stået bag et projekt og været ham eller hende, der har valgt at bevilge pengene. Det er nemlig vigtigt, at der fremadrettet bliver brugt ressourcer på at fremme det gode projekt og det bedste byggeri.


Se mere på dette link.

 

Solhusene omtalt i Berlingske tillæg om bl.a. certificeret boligbyggeri
Se omtale her

 

 

Rejsegilde på Taastrup Torv

Rejsegilde blev afholdt 29.05.2013 på det 12.000 m² store byggeri fordelt på 8.000 m² butikker, 4.000 m² boliger, samt parkeringshus til 300 biler og ny busterminal.
Der p.t. udlejet til Kvickly, post, Tiger, HiFi-Klubben, Cafe DalleValle, Restaurant Cyprus, H&M, og 7-ellven


Se flere foto KLIK HER

 

Rejsegilde på Taastrup Torv

 

 

Sophienberg Ejendomsudvikling er med i TV2 Lorry

Den 30. maj 2013 var Solhusene, Bagsværd omtalt i TV2 Lorry – se indslaget her: Video Link

 

Sophienberg Ejendomsudvikling omtalt i Berlingske Ejendomme

Den 29. maj 2013 var der en stor omtale af Sophienberg Ejendomsudvikling i Berlingske Ejendomme.

Berlinske Ejendomme 4-5

Berlinske ejendomme 36

 

 

Udviklingschef Lars Bloch fylder 50 år

15. maj 2013 fyldte Lars Bloch 50 år, og der blev afholdt reception.
Læs mere: Flere fotos

 

 

Borgmester Michael Ziegler vil foretage den officielle åbning af Taastrup Torv den 26. september 2013.

Byggeriet realiseret i samarbejde med CASA Entreprise A/S med Arkitektfirmaet Mangor & Nagel og Rambøll som rådgivere.

 

 

Rejsegilde på Strandlodsvej, Amager

Rejsegilde blev afholdt 08.03.2013 på det 20.000 m² store byggeri, fordelt på 8.500 m² boligbyggeri, 6.700 m² butik, 800 m² daginstitution og 4.000 m²parkeringskælder m.v.

Læs mere: Flere fotos

 


 

 

Sophienberg igangsætter salget af 76 boliger

Før-salget af de nye boliger i Lindehaven er nu i gang. Living Homes er ejendomsmægler på salget
Læs omtale på Høje-Taastrup Kommunens hjemmeside - klik her

Læs annoncen – Lindehavens helside til Taastrup Avis.pdf

 

Høje-Taastrup Kommune udvikler i samarbejde med Sophienberg

Sophienberg udvikler i samarbejde med Høje-Taastrup Kommune et nyt område for domiciler, som nabo til Danske Handicaporganisationer’s nye domicil.
Læs artiklen fra Børsen den 24. januar 2013 – Borsen 24.jan.pdf

 

Rift om butikscenter – Taastrup Torv

Sophienberg og Casa har solgt den store centerbyggeri Taastrup Torv til NREP for 195 mio.kr.
Læs artiklen fra Børsen den 18. oktober 2012 – Borsen_18.10.2012.pdf

 

 


 

 

REJSEGILDE PÅ BUDDINGEVEJ 272

Rejsegilde blev afholdt 10.10.2012 på det 19.500 kvm. store byggeri, fordelt på 7.500 kvm. kontorbyggeri, 4.000 kvm. butik og 8.000 kvm. parkeringskælder.

 

Fra venstre: Udviklingschef fra Kvickly kædedirektør Jesper Faurholdt, direktør Niels Krag fra Sophienberg Ejendomsudvikling A/S, Entreprenør Henrik Vangsted fra Myhlenberg, adm.dir. Torben Möger Pedersen fra Pension Danmark, adm.dir. Christian Listov-Saabye fra Moe & Brødsgaard og Borgmester for Gladsaxe Kommune Karin Søjberg Holst.

 

Link til foto fra rejsegildet. >

 

 

 

FØRSTE SPADESTIK PÅ TAASTRUP TORV

Første spadestik blev taget til Taastrup Torv, et projekt på 12.500 m². fordelt på 9.000 m² butikker/serviceerhverv 3.500 m² og parkeringshus. Borgmester Michael Ziegler tager det første sparestik.

 

 

INDVIELSE AF NY BUSTERMINAL VED TAASTRUP TORV

I forbindelse med opførsel af Taastrup Torv er der blevet opført en ny busterminal, der giver passagerne gode og nye forhold. Borgmester Michael Ziegler og områdechef Torsten Rasmussen fra Movia.

 

 

GREEN BUILDING CERTIFICERING AF BUDDINGEVEJ

I forbindelse med Green Building Council’s konferencen den 24. maj 2012 om certificering af bæredygtigt byggeri, modtog Sophienberg Ejendomsudvikling A/S DGNB certifikatet på byggeriet, som bevis på at byggeriet er et bæredygtigt byggeri.


Bestyrelsesformand Nikolaj Hertel, Green Building Council overrækker Lars Bigom, Adm. Direktør for Sophienberg Ejendomsudvikling A/S, og Henrik Holmgreen Jensen, projektleder Sophienberg Ejendomsudvikling A/S, certifikatet.

 

 

Grundstensnedlæggelse på Strandlodsvej

Den 27. april 2012 blev der foretaget grundstensnedlæggelse til det kommende byggeri på ca. 17.000 m².


Grundstenen blev nedlagt af Tina Saaby, stadsarkitekt i Københavns Kommune, John. B. Sørensen, formand for Samvirkende Boligselskaber, Lars Bigom, adm. Direktør Sophienberg Ejendomsudvikling A/S.

 

FØRSTE SPADESTIK PÅ BUDDINGEVEJ 272

Første spadestik blev taget til Buddingevej 272, et projekt på 19.500 kvm. fordelt på 7.500 kvm. kontorbyggeri, 4.000 kvm. butik og 8.000 kvm. parkeringskælder. Fra venstre: Udviklingschef fra COOP Ejendomme Ulrik Olsen, Borgmester for Gladsaxe Kommune Karin Søjberg Holst, adm.dir. Torben Möger Pedersen fra Pension Danmark og adm.dir. Christian Listov-Saabye fra Moe & Brødsgaard.

 

Læs mere: Buddingevej 272

 

 

100.000 TILFLYTTERE SKABER BYGGEBOOM I KØBENHAVN

Interview med direktør Lars Bigom, Sophienberg Ejendomsudvikling A/S, om det forøgede behov for boliger i København.

 

Læs mere: Børsen 6. oktober 2011 (pdf)

 

 

 

SOPHIENBERG BYGGER FOR 400 MIO. KR. PÅ ØSTAMAGER

Sophienberg Ejendomsudvikling A/S har netop solgt den sidste del af et butiks- og boligkompleks på Strandlodsvej 59, Amager, til en værdi af ca. 400 mio. kr. Byggeriet skydes i gang efter sommerferien, og ejendommen ventes klar til indflytning i foråret 2013.

 

Læs mere:
Børsen
Building Supply
Magasinet Ejendom
Byens Ejendom
Byggeplads.dk

 

 

FOOD COURT ÅBNET

Food Court blev officielt åbnet 29. april til City Night i Næstved.

> Læs mere

 

GRØNT LYS TIL NYT BYCENTER I HØJE TAASTRUP

Om 1½ år skal et nyt bycenter stå klar til indvielse ved Taastrup Station. Kommunen har udviklet projektet sammen med Sophienberg Ejendomsudvikling og arkitektfirmaet Mangor & Nagel.

 

Læs mere om udviklingen

 

Læs mere om projektet

 

 

PENSIONDANMARK KØBER EJENDOM I BUDDINGE

PensionDanmark køber en ny erhvervsejendom ved Buddinge Station af Sophienberg Ejendomsudvikling. Ejendommen skal huse de rådgivende ingeniører Moe & Brødsgaard samt en Kvickly-dagligvarebutik og prisen er 282 millioner kr.

 

Ejendommen er på samlet 14.500 kvm. fordelt på 7.500 kvm. kontorbyggeri, 4.000 kvm. butik og 3.000 kvm. parkeringskælder. PensionDanmark overtager ejendommen, når den forventes at stå klar primo 2013.

 

Læs mere om handelen med PensionDanmark

 

Læs mere om projektet

 

 

 

Sophienberg Gruppen A/S

Hornemansgade 36A, st. // 2100 København Ø // Tlf: 39 10 60 00 // info@sophienberg.com